Search
Close this search box.

طرز تهیه چای دارچین و عسل

طرز تهیه چای دارچین و عسل - چای دوغزال

یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و معطری که می‌توانید در هر زمان و مکانی تهیه و نوش جان کنید، چای دارچین و عسل است. این نوشیدنی بی‌نظیر استرس و مشغله‌های شما را برطرف می‌کند و به بدن شما سلامتی می‌بخشد. با توجه به محبوبیت این نوشیدنی، در این مقاله از وب‌سایت چای دوغزال درباره طرز تهیه چای دارچین و عسل صحبت خواهیم کرد و مراحل تهیه آن را با یکدیگر مرور می‌کنیم.

چای دارچین و عسل یک نوشیدنی دلپذیر و پرخاصیت است که طعمی گرم و آرامش‌بخش دارد. طرز تهیه چای دارچین و عسل بسیار ساده است و این چای به خاطر ترکیب منحصر به فرد عطر دارچین و شیرینی طبیعی عسل، نه تنها لذت‌بخش است بلکه خواص سلامتی زیادی نیز به همراه دارد. 

چای دارچین و عسل

دارچین یکی از ادویه‌های پرخاصیت و پر عطر و بو است که خواص بسیار زیادی برای بدن دارد. در واقع دارچین، ادویه‌ای غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاست که می‌تواند موجب کاهش استرس اکسیداتیو شود و ترکیبات موجود در آن از جمله سینامالدئید، خواص ضد التهابی و ضدباکتریایی دارند. عسل نیز یکی از شیرین‌کننده‌های طبیعی است که علاوه بر طعم دلچسبی که به چای می‌بخشد، به عنوان منبعی از انرژی طبیعی و کربوهیدرات‌ها عمل می‌کند. به طور کلی چای دارچین و عسل، گزینه‌ای عالی برای کسانی است که می‌خواهند یک نوشیدنی خوش عطر و طعم تهیه کنند و بتوانند در کنار لذت بردن از آن، به تقویت سلامت عمومی خود کمک نمایند. 

خواص تهیه چای دارچین و عسل

اگر قصد یادگیری رسپی چای دارچین و عسل را دارید، باید ابتدا با خواص تهیه و مصرف این نوشیدنی آشنا شوید. مهم‌ترین خواص تهیه چای دارچین و عسل عبارت‌اند از:

  • کاهش التهابات بدن
  • تقویت سیستم ایمنی به دلیل ترکیب آنتی‌اکسیدان‌های دارچین و خواص ضدباکتریایی عسل
  • بهبود هضم و عملکرد دستگاه گوارش و کاهش نفخ
  • تنظیم و کنترل قند خون و بهبود حساسیت به انسولین
  • کاهش استرس و اضطراب
  • کاهش کلسترول LDL و فشار خون و تقویت سلامت قلب
  • بهبود وضعیت پوست و کاهش جوش و آکنه
  • تسکین‌دهنده گلو درد و سرفه
  • افزایش انرژی و کاهش خستگی
  • بهبود عملکرد شناختی و محافظت از مغز
  • و …

روش و مراحل تهیه چای دارچین و عسل

دستور تهیه چای دارچین و عسل - چای دوغزال

همانطور که گفتیم، طرز تهیه چای دارچین و عسل بسیار ساده است و برای آماده کردن آن، کافیست مواد لازم را تهیه کنید. در ادامه مراحل دم کردن چای دارچین و عسل را بیان می‌کنیم:

 

مواد اولیه مقدار لازم
آب 2 فنجان
چوب دارچین 1 تا 2 عدد (یا ۱ قاشق چای‌خوری پودر دارچین)
چای سیاه یا چای سبز 1 قاشق چای‌خوری
عسل 1 تا 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه چای دارچین و عسل

نوبت به بیان و بررسی طرز تهیه چای دارچین و عسل می‌رسد. برای تهیه این دمنوش خوش عطر و طعم، باید در گام اول، 2 فنجان آب را در یک کتری یا قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی که آب به دمای جوش رسید، باید چوب‌های دارچین را به آن اضافه نمایید. (توصیه می‌کنیم برای دم کردن چای دارچین با عسل از چوب دارچین استفاده کنید، اما اگر به هر دلیلی چوب دارچین را برای آماده‌سازی این دمنوش انتخاب نکردید، می‌توانید پودر دارچین را جایگزین کنید). پس از اضافه کردن چوب دارچین، اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب بجوشد تا عطر و طعم آن به خوبی خارج شود. در این مرحله از رسپی چای دارچین و عسل، 1 قاشق چای‌خوری چای سیاه یا چای سبز را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه دم بکشد. پس از دم کشیدن، چای دارچین آماده شده و باید آن را از یک صافی عبور دهید تا تکه‌های چوب دارچین جدا شود. در مرحله آخر نیز، 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل را به نوشیدنی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عسل به طور کامل حل شود. توجه داشته باشید که برای حفظ خواص عسل، نباید آن را در آب در حال جوش بریزید و باید آن را زمانی که چای دارچین را از روی حرارت برداشتید و داغ است، اضافه کنید. در نهایت می‌توانید برای طعم بهتر بخشیدن به چای دارچین و عسل از برخی افزودنی‌ها مانند آب لیموترش استفاده کنید.

چای دارچین و عسل شما آماده است؛ نوش جان!

نکات مهم طرز تهیه چای دارچین و عسل

پیش‌تر طرز تهیه چای دارچین و عسل را بیان کردیم و ملاحظه کردید که آماده کردن این دمنوش چقدر آسان و ساده است. نکات خاصی برای تهیه این دمنوش خوش عطر وجود ندارد اما توجه به موارد زیر به شما کمک می‌کند تا تجربه‌ای به یاد ماندنی از نوشیدن این چای پاکتی با طعم دارچین و عسل داشته باشید:

  • برای داشتن نوشیدنی طعم و خواص بی‌نظیر، از دارچین و عسل با کیفیت بالا استفاده کنید. چای را می‌توانید از محصولات دوغزال و دارچین را از عطاری‌ها تهیه کنید. همچنین برای ساده‌تر شدن کار، می‌توانید از چای طعم دار دوغزال با طعم دارچین استفاده کنید.
  • دارچین را به مدت 5 تا10 دقیقه بجوشانید تا عطر و طعم آن به خوبی آزاد و به آب منتقل شود و اگر از پودر دارچین استفاده می‌کنید، زمان جوشاندن را کمتر کنید.
  • به جای عسل می‌توانید از شکر یا دیگر شیرین‌کننده‌ها نیز استفاده کنید، اما عسل طعم طبیعی‌تری به نوشیدنی می‌بخشد.
  • برای تنوع بیشتر، می‌توانید از زنجبیل تازه، لیمو، هل یا نعناع در رسپی چای دارچین و عسل استفاده کنید.
  • چای دارچین و عسل بهترین طعم را زمانی دارد که داغ سرو شود. همچنین برای دریافت بهتر خواص این نوشیدنی، توصیه می‌شود، حداقل یک ساعت بعد از خوردن غذا تهیه و مصرف کنید، چون خاصیت چربی‌سوزی دارد.

کلام آخر

چای دارچین و عسل یک نوشیدنی خوشمزه و مغذی است که تهیه آن به سادگی انجام می‌شود. طرز تهیه این چای طعم‌دار بسیار ساده است و یک نوشیدنی پرخاصیت و معطر به دست می‌دهد که به عنوان یک منبع طبیعی گرما و انرژی عمل می‌کند. این دمنوش حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضد التهابی است که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و گزینه‌ای سالم و آرامش‌بخش در رژیم غذایی شما باشد. برای تهیه چای دارچین و عسل، کافیست آب را بجوشانید، دارچین و چای را بیفزایید و در نهایت عسل را با آن ترکیب کنید. به علاوه، با افزودن موادی مانند زنجبیل، لیموترش، هل، شیر و نعناع، می‌توانید طعم و خواص چای را غنی‌تر کنید و تجربه‌ای دلپذیرتر از نوشیدن این چای داشته باشید.

اگر به دنبال تنوع بیشتری در نوشیدنی‌های خود هستید، می‌توانید انواع مختلف چای و دمنوش‌ها با طعم‌های مختلف را از وب‌سایت چای دوغزال تهیه کنید. دوغزال یک برند شناخته شده ارائه‌دهنده محصولات با کیفیت و تنوع بالا در زمینه چای و دمنوش‌های گیاهی است و نوشیدنی‌های خوشمزه و متنوعی را به شما عزیزان ارائه می‌دهد. برای دیدن محصولات متنوع چای دوغزال، به وب‌سایت ما سر بزنید.

سوالات متداول

آیا می‌توان پودر دارچین را جایگزین چوب دارچین کرد؟

بله، می‌توانید از پودر دارچین به جای چوب دارچین استفاده کنید. با این حال، توجه داشته باشید که پودر دارچین سریع‌تر طعم و عطر خود را آزاد می‌کند، بنابراین فقط به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آن را بجوشانید تا از تلخی جلوگیری کنید.

بله، افزودن شیر به چای دارچین و عسل می‌تواند طعمی خامه‌ای و ملایم به آن بدهد. می‌توانید در حین دم کشیدن چای، مقدار دلخواهی شیر به آن اضافه کنید.

افزودنی‌هایی مانند زنجبیل، لیمو، هل و نعناع می‌توانند به چای طعمی جدید و خواص بیشتری بیفزایند. هر یک از این مواد می‌تواند عطر و طعم خاصی به نوشیدنی شما ببخشد.

0
    0
    سبد خرید شما
    سبد خرید شما خالیستبازگشت به فروشگاه